دانستن انواع قفل برای درب ورودی به شما کمک می کند تا بهترین و ایده آل ترین نوع قفل را انتخاب کنید. زیرا تنوع در تعداد و طرح قفل ها به قدری زیاد است که بدون آگاهی نمی توانید انتخاب درستی داشته باشید. با ما همراه باشید تا در مورد انواع قفل درب ورودی بیشتر بدانید.
انواع قفل برای درب ورودی
آشنایی با انواع قفل برای درب ورودی چیست؟ در دنیای امروز که امنیت جایگاه ویژه ای برای افراد دارد، استفاده از ابزارهای امنیتی برای آنها ضروری شده است. یکی از این ابزارها انواع قفل های درب ورودی است که از قدیم تا به امروز اشکال و تصاویر بسیار متفاوتی پیدا کرده است. زیرا پیشرفت تکنولوژی و تکنولوژی می تواند به بهبود طراحی و تولید شما کمک کند.
قفل شب عقب بندی
قفل شب اولین قفلی است که در این قسمت به شما معرفی می کنیم. این قفل برای درب پاسیو و پارکینگ گزینه مناسبی محسوب می شود. قفل شب عقب یکی از رایج ترین قفل هایی است که از جلو با کلید باز و بسته می شود و از پشت با دسته کوچکی که به زبانه متصل است باز و بسته می شود.
قفل های الکترونیکی
این قفل ها که به آن ها قفل برقی نیز می گویند دارای سنسور باز و بسته شدن درب هستند و به همین دلیل در اکثر درب های ورودی قابل استفاده هستند. باز و بسته شدن این قفل ها به وسیله کلیدهای مخصوص و فرمان الکتریکی انجام می شود. علاوه بر این، این قفل ها مجهز به دکمه ها و کلیدهای مخصوص هستند و حتی با باز شدن در، زنگ هشدار را به صدا در می آورند. تقریبا تمام قفل های برقی را می توان به انواع دستگاه های کنترل تردد متصل کرد.
می توانید قفل الکترونیکی درب منزل خود را طوری برنامه ریزی کنید که زمان بندی شود. یعنی می توانید زمان بازگشایی را با تاخیر بین 0 تا 9 ثانیه انتخاب کنید. قفل های الکترونیکی دوام و استحکام بالایی دارند و اغلب دارای روکش های فلزی و پنل های فولادی هستند. همچنین بر روی انواع درب های فلزی، چوبی، سکوریت، شیشه ای و حتی 180 درجه نصب می شوند.
قفل های هوشمند یا دکمه ای
این قفل ها نیز از قفل های هوشمند محسوب می شوند که برای درب انواع ساختمان ها اعم از مسکونی، آپارتمان ها، مراکز اداری و حتی اداری مناسب هستند.
قفل های دکمه ای هوشمند از دو قسمت مکانیکی و الکترونیکی تشکیل شده اند. قسمت الکترونیکی این قفل ها مجهز به دکمه هوشمند است و اغلب برای بازکردن درب ورودی از آن استفاده می شود. قسمت مکانیکی این قفل ها اغلب با کلیدهای کامپیوتری باز می شود. در این صورت می توان گفت که از قسمت مکانیکی این قفل ها در مواقع ضروری مانند خرابی فنی قسمت الکترونیکی قفل استفاده می شود.
قفل سوئیچ ساده
این قفل ها که به قفل های زبانی نیز معروف هستند از وزن های مختلف سبک و سنگین تشکیل شده اند. یک سیستم داخلی قدرتمند در این قفل ها یافت می شود که با قفل شدن زبانه، این سیستم در شیار و داخل دیوار قرار می گیرد. این قفل ها هم برای درب های چوبی و هم برای درب های فلزی قابل استفاده هستند. در ادامه مقاله آشنایی با انواع قفل برای درب ورودی ما را همراهی کنید.
انواع قفل درب های آهنی
قفل سوئیچ 1 اینچی و بزرگتر معمولا برای درب های آهنی استفاده می شود. این قفل از فلز ساخته شده و مقاومت زیادی دارد. گاهی اوقات قفل در آهنی یا کلید برنجی می سازند که در برابر آسیب های مکانیکی، رطوبت و خوردگی مقاوم است. هنگام خرید قفل درب آهنی به کیفیت فنر داخل قفل توجه کنید. زیرا فنر باکیفیت باعث افزایش راندمان هنگام باز و بسته شدن قفل می شود. ضمناً قفل آهنی درب مهره ای ندارد و باید مهره ای با کیفیت خریداری کرد.
انواع قفل درب های چوبی
آشنایی با انواع قفل برای درب ورودی، انتخاب قفل مناسب برای درب های چوبی بسیار مهم است. اگر یک قفل چوبی با کیفیت خریداری شود، می تواند امنیت را در محیط های مختلف ایجاد کند. قفل چوبی درب به عنوان مانعی برای حفظ حریم اتاق ها و امنیت درب اصلی آپارتمان عمل می کند. بنابراین شناخت انواع قفل درب های چوبی می تواند به شما در انتخاب بهترین گزینه کمک کند.
دو نوع قفل برای درب های چوبی وجود دارد: قفل مکانیکی و قفل برقی، قفل مکانیکی در چوبی همان قفلی است که روی درب اتاق خواب و در ورودی آپارتمان نصب می شود. این قفل ها از نوع کلیدی هستند که می توانند اندازه های مختلفی داشته باشند. قفل های درب های اتاق های داخلی عموما از نوع بدون کلید هستند اما اگر قصد نصب قفل در چوبی ورودی آپارتمان را دارید توصیه می کنیم از قفل های ضد سرقت با ضریب امنیت بالا استفاده کنید. نوع دیگری از قفل درب چوبی از نوع برقی است که دارای مدار الکترونیکی در داخل قفل است و عموماً از کلید استفاده نمی شود. نمونه ای از این نوع قفل را می توانید روی درب اتاق هتل ببینید که برای بازکردن قفل با کارت الکترونیکی کافی است و یا قفل هایی با صفحه کلید کددار وجود دارد.
سخن نهایی
آشنایی با انواع قفل برای درب ورودی، از گذشته های دور تا به امروز، قفل برای نگهداری و ایمن سازی قفسه ها، کمدها و همچنین بسته نگه داشتن درهای ورودی استفاده می شده است. با توجه به تنوع طرح های تولید کننده قفل، قفل هایی با طرح های مختلف و امنیت بسیار بالا وجود دارد که انتخاب قفل مناسب برای هر ورودی را برای مشتری آسان کرده است.
پیام بگذارید